Mirar a ADSADN Mirar a Google

9/9/09

Fi

Fa tot just dos anys va començar la història d'aquest blog. Durant aquest any hem anat perdent gent pel camí (compromisos laborals i socials, l'edat, què us haig d'explicar)... i sembla que ara m'ha tocat a mi. La veritat és que m'ho he passat molt bé fent aquest blog, em dol tancar-lo (espero que sigui momentani), però deixem-ho en que ara mateix sento que no puc dedicar-li l'esforç i el temps (vaig curt de tots dos darrerament) que es mereix (que us mereixeu, ja sabeu: "no etc tu, sóc jo..."). Quan vegi clar que durant uns mesos seguit puc tornar a escriure entrades regularment, ho faré. Ja hi podeu comptar que ho faré. Però ara, com ha quedat clar, no puc. Llibres, llibres, llibres.

En fi. Us trobaré a faltar. A veure si ens tornem a trobar per aquí.

Com a curiositat us deixo l'evolució setmanal de visites d'aquests dos anys.A reveure...

Salva

5 comentaris:

Josep B. ha dit...

És una llàstima, de blocs científics hi ha molts, però no pas en català, penso que fèieu una feina important i fora bo que el bloc no acabés aquí.

C. ha dit...

Opino igual que en Josep. Llàstima, se us trobarà a faltar! Esperem tornar-vos a veure properament!

Asimetrich ha dit...

Doncs sí, jo també estic amb en Josep, feu una feina encomiable. Espero que sigui com has dit i que retornis quan puguis.

Felicitats per l'excel·lent feina feta i a reveure.

Una abraçada molt gran

Anònim ha dit...

El que volia dir ja ho han dit el companys abans.

Desitjo que et vagi molt be.

I que tornis aviat.

Ulises ha dit...

Haha, després de molt (molt molt) temps entro al lector de feeds esperant moltes entrades interessants d'així de simple i em trobo això.

Bé, només puc dir que us esperaré al retorn i que us vagi bé el descans. Encara hem queden articles passats que no he llegit o sigui que encara hem queda feina per fer ...:D

a reveure!