Mirar a ADSADN Mirar a Google

7/3/08

Biotolk. Encreuaments. 5 de 10. Uruks. Cohabitació.

Després d'una anàlisi de les compatibilidades de grandàries i dels genitals, la setmana passada vem iniciar la discussió sobre la compatibilitat de conductes sexuals entre orcs i humans, amb la finalitat de descobrir si estem davant espècies diferents, o són variacions d'una mateixa espècie. Però millor seguim on ho vem deixar.

Tan i tan complicats que són els rituals per fer la cort dels humans (amb pintures, danses, despesa bucal, colònies, alcohol, com a mínim) no puc ni imaginar-me com deuen ser els rituals dels orcs. Podria, però mai se sap qui estarà escoltant...

Però, bé, suposem que dos accedeixen a la "cohabitació". Tindrem llavors el problema de la repulsa. Un home haurà de jeure amb una orca, o una dona accedir a cavalcar un orc. Vist el que corre per internet això no és ni remotament un problema. Segurament tindrien més objeccions els orcs/orques d'anar-se'n al llit amb determinats individus que no al revés.

A més, estem suposant una cópula consentida; però no cal oblidar la mà (o la veu) de Saruman (tan de vellut i de doblador de pel·lícules porno) sempre present per a obligar-te al que sigui. Amb Saruman present murmurant-te a l'oïda, qui diu que no? Problema resolt.

Compatibilidad gamética
Entrem en el món microscòpic. Una vegada l'acte ha estat realitzat, tenim el problema de la incompatibilitat dels gàmetes. Ja sabeu, òvuls i espermatozoides. La fecundació (unió dels gàmetes) no és un acte banal. No es tracta d'un acte mecànic. Malgrat la forma de certs espermatozoides, no es tracta tan sols de foradar l'òvul, és un pas molt complex que requereix de l'olfacte dels espermatozoides.

La setmana que ve seguirem amb l'explicació de l'olfacte dels gàmetes, i passarem fregant el món dels còctels. Aquí, en Biotolk. Així de simple, així de natural.