Mirar a ADSADN Mirar a Google

23/12/08

Visites del darrer any.

Som-hi. Avui, entrada "recapituladora".

Portem ja una mica més d'un any al ciberespai i em venia de gust mostrar-vos l'evolució de les visites d'aquest espai de temps, les quals hem pogut seguir gràcies a Statcounter.

Aquí podeu veure l'evolució de les visites de la versió en català, amb un total de 7.856 visites des del 23 de decembre de l'any passat.


I aquí les de la versió en castellà (24.754 visites).



Durant aquests mesos hi ha hagut de promig un 70% de les "visites" que han durat menys de 30 segons (no us voldria enganyar pas). O és gent que llegeix moooolt ràpid, o es tracta de cercadors que escombren les planes web. Segons aquesta dada, el total de persones que realment ens hauràn llegit és de 2.356,8 en català, i 7.426,2 en castellà... Un total de 9783 persones. Sé que no és molt, però us podeu imaginar la il·lusió que ens fa un número de quasi cinc xifres!

Tenint en compte que hem publicat 149 entrades durant aquest període de temps, hi ha hagut una mitja de 65,6 persones que s'han llegit cadascuna de le nostres entrades. Moltes, moltíssimes gràcies! Esperem tornar-vos a trobar per aquí més d'un cop... i per a qualsevol suggerència, no dubteu en escriure'ns o deixar algun comentari.

Fins aviat.

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Epa i us descuideu els que us llegim vía RSS, com jo. Aquests no els compta el Statcounter... per això hauríeu de fer servir el feedburner que es pot integrar amb el blogspot.

Moltes felicitats pel bloc!

Así de Natural ha dit...

Vaja... gràcies Jordi. Tant pel comentari com per la informació. Ara mateix miro això del Feedburner (que, per cert, té nom de one-hit-wonder dels 80).

Me n'alegro que t'agradi el bloc! I que ens diguis que hi ha més gent que ens segueix, per descomptat!

Josep B. ha dit...

Us anava a dir el mateix que el Jordi, tant pel que fa al RSS com felicitar-vos per bloc.

Als tafaners de mena com jo ens encanta que ens expliquin coses tot i que de vegades no acabem d'entendre-les, no tots som científics, i penso que aconseguiu sovint fer entendre alguns conceptes que a la resta dels humans se'ns escapen.

Gràcies.

Salva ha dit...

Ei, moltes gràcies Skorbuto! La nostra intenció era precisament aquesta, intentar explicar coses que, per mandra i manca d'espai i temps, en els grans mitjans es donen per sabudes o (pitjor) per impossibles... si de tant en tant ho aconseguim és una gran alegria, sobretot si qui ens ho diu és un dels primers i més fidels lectors... jejeje. Gràcies per la teva confiança i les teves felicitacions.