Mirar a ADSADN Mirar a Google

17/10/08

A l'(ADS)l: Entrades interess(ADN)ts. 17-10-08

Aquesta setmana hem llegit i us recomanem:

  • Cuando la fe se enfrenta a la vida, a La Ciencia de tu vida. Per Miguel Ángel Sabadell. Interessant entrada inspirada per la proposta del Sindicat de Metges d'Egipte per tal de prohibir els transplantaments entre persones de diferents creences.

  • Bililuces: las luces azules para bebés amarillos, a Soitu Salud. Per Esther Samper (Shora). Curiosa entrada sobre la icterícia dels bebès produïda per un augment de la bilirrubina, la qual es pot degradar per efecte de la llum (millor blava, si us plau).

  • Noticias de ciencia #1. Octubre, a Museo de la Ciencia. Por Wis_Alien. Distreta forma d'estar al dia d'algunes de les notícies de ciència aparegudes aquests dies.

  • El micro RNA antiguo y cambiante, a Neofronteras. Interessant referència a un recent article en el que s'estudia la presència de micro RNA (RNA capaç de controlar l'expressió gènica, com vem explicar a Interferències al DNA) a esponges i meduses, els primers llinatges que es van separar de la resta dels animals. Això implica que aquest mecanisme de control de l'expressió gènica està present des de les arrels del nostre arbre filogenètic.