Mirar a ADSADN Mirar a Google

15/11/08

ADSADN 3.0: The times They are a'changin

Portem més d'un any "al ciberespai"... i 250 entrades.

Els temps han canviat, ho sento a la terra, ho ensumo a l'aire... i com a blog de biologia que som, ens hem adaptat evolucionant des de l'anterior declaració.

Sense deixar de banda el nostre interés per la ciència que es fa dia a dia, ha anat creixen un interés per la percepció de la ciència en el dia a dia. En aquest sentit hem iniciat una nova sèrie d'entrades, les etiquetades com a "ciència als mitjans", i hem augmentat, també, els articles d'opinió.

Nedant entre dues aigües (la producció científica i l'opinió) trobareu la secció "A l'(ADS)L", motivada per la gran quantitat de divulgació científica (de la bona) que es pot trobar al món dels blogs.

No hem abandonat la nostra intenció original i procurarem seguir informant el millor que sapiguem, i de la manera més amena de la que siguem capaços, sobre les novetats que es publiquen a les revistes d'àmbit científic. En aquest sentit, degut a la deriva professional dels membres d'aquest blog, hem perdut accés a les revistes "de pagament", cosa que explica l'augment d'entrades que fan referència a articles "d'accés obert", i sobretot, de la revista PLoS.

Res més. Esperem veure-us més sovint per aquí i fer justícia a les expectatives que vosaltres i nosaltres hem dipositat sobre aquesta pàgina.