Mirar a ADSADN Mirar a Google

16/11/07

10/11/2007-16/11/2007

Aquesta setmana destaquem:

La Peste Negra: El Tamiz ens va revel•lar dilluns tots els detalls de la Pesta Negra, una malaltia que va a arribar a matar fins a 10.000 persones al dia.

Penjant a la fresca: us heu preguntat mai perquè els testicles dels homes pengen a l’exterior del seu cos? La resposta ens la va donar dimarts el Centpeus.

¿Tuvo nuestro sistema solar otro planeta?: dimarts Espaciociencia ens explicava els resultats d’unes simulacions que permeten creure en l’existència d’un cinquè planeta rocós al Sistema Solar que ens va abandonar fa milions d’anys.

¿Por qué el ajo es bueno para la circulación?: l’all pot tenir aplicacions més enllà d’espantar els vampirs. Dimecres, a El Erizo y el Zorro.

El origen genético de la visión: una de les fal·làcies preferides dels creacionistes contra l’evolució és que un òrgan tan perfecte com un ull no pot haver evolucionat per parts. Dijous, NeoFronteras ens comentava un article que aporta, una vegada més, proves de l’evolució de la visió

Un pez tropical puede vivir durante meses fuera del agua: Novedades Científicas ens explica avui un article sobre un peix que podria ajudar-nos a entendre com els animals van colonitzar la terra.