Mirar a ADSADN Mirar a Google

26/10/07

22/09/2007 – 28/09/2007

Aquesta setmana destaquem:

Los pulmones de acero en las grandes epidemias de polio del siglo XX: dilluns, MedTempus ens explicava com la invenció del pulmó d’acer ha salvat milers de vides durant les epidèmies de poliomielitis.

De nou, raça i intel•ligència: el Centpeus ens va oferir dilluns una interessantíssima reflexió sobre les paraules de Watson. Què hi ha de racisme i què de possible en les seves declaracions?

Globos terráqueos… monumentales
: dimecres, Tecnología Obsoleta feia un repàs històric dels intents de construir globus terraqüis gegants i visitables per oferir una visió interactiva de la geografia mundial.

Ninguna de cal y una de arena: seria capaç William Baker, el sorrenc enemic d’Spiderman, mantenir la seva estructura en el món real? Dimecres a Física en la Ciencia Ficción.

La gripe es más contagiosa con frío y sequedad ambiental: NeoFronteras ens ofereix avui els darrers avenços en l’estudi del contagi de la grip.

Sincronización de los corales
: avui, El Erizo i el Zorro ens revela com és possible que els coralls detectin la llum de la lluna, la senyal per alliberar el seu esperma.

Nacen los primeros seres concebidos en el espacio
: Novedades Científicas ens informa avui de la primera concepció i naixement a l’espai. Això sí, el bebè és un escarabat.