Mirar a ADSADN Mirar a Google

6/10/07

29/09/2007 – 05/10/07

Aquesta setmana destaquem:

Móviles y Cánceres: MedTempus va explicar dimarts un exemple d’ambiguïtat científica centrat en el risc de càncer causat pel telèfon mòbil.

¡Qué desperdicio! Cifras sospechosas: un exemple d’escepticisme científic relacionat amb el consum d’aigua ofert el dimecres per Malaciencia.

¿Cuándo apareció el oxígeno atmosférico?: dimarts NeoFronteras ens va explicar el que s’ha descobert recentment sobre l’aparició de l’oxigen a l’atmosfera.

Los cambios estructurales en el ADN son importantes: dimecres NeoFronteras dedicava la seva entrada a un article en el que estudien el paper dels canvis en l’estructura de l’ADN sobre les diferències individuals. Això sí, és bastant tècnic.

Carnaval de Colores Cutáneos: dijous MedTempus va tornar a destacar amb un article molt ben il·lustrat sobre malalties i transtorns que fan canviar el color de la pell.

FAQ: Gryposaurus monumentensis: una vegada més, un blogger desmentint la premsa, aquesta vegada arrel del descobriment d’un dinosaure. Dijous, al PaleoFreak.

Más monstruos marinos: divendres, una entrada recreacional de part del PaleoFreak on ens mostra el tràiler de la pel·lícula IMAX SeaMonsters.