Mirar a ADSADN Mirar a Google

29/12/08

Alibri: Què fàcil és tenir una bona llibreria!

Avui estic content. Igual que fa uns dies em queixava del desastròs mètode de classificació de la FNAC (que, pels vostres comentaris, va resultar que no era un fet puntual), em toca ara fer esment de la professionalitat de la llibreria Alibri.

Educats, amables, informats i eficients. Què més podem demanar! Doncs que els llibres estiguin ben cuidats, classificat i expossats. Què fàcil, oi? El millor d'aquesta llibreria és que en tot moment tens la sensació de que realment és molt fàcil tenir una llibreria per als lectors... quan els encarregats són lectors, és clar.

I no parlo tan sols de ciència, els altres llibres que vem anar a buscar (un de teoria musical i un altre de xinès... millor no pregunteu el perquè) també eren fàcilment localitzables. Ah! Després del malson dels "grans magatzems", una llibreria com cal sempre t'anima el dia. No deixeu de visitar-la...

Alibri
Llibreria Universitària Internacional des de 1925.
Carrer Balmes 26.
Barcelona.

1 comentari:

Anna ha dit...

doncs jo cada vegada que vaig a Alibri hi trobo ollibres creacionistes barrejats amb els d'evolució. Definitivament, això em fa considerar-la una llibreria pèssima (o més ben dit, normal, perquè ho fan totes... és desesperant).